Om Relaxshoe

Italiensk kvalitet når det er allerbedst…

RelaxShoe fodtøj er lavet i Italien og byder på blødt læder, generøs tilpasning med respekt for den kvindelige fods anatomi med umiskendelig italiensk stil.

Sko, støvler, støvletter og sandaler fra RelaxShoe er designet til at være åndbare, holdbare og yderst fleksible. Og vi lægger vægt på, at fodtøjet ikke kun skal behage foden – men også øjet.

Dine fødder vil elske dig

Flere og flere kunder værdsætter RelaxShoe skos kvalitet og brand: blødt læder, perfekt pasform til kvindelige fødder, lækker italiensk stil. Udsøgte detaljer kombineres med modernitet og blødhed, og resultatet er en sko, der er et must for kvinder med mange timer på fødderne. Og vi bruger gerne tidens hotte farver. Med RelaxShoe er sikker stil også behagelig stil. Dine fødder vil elske RelaxShoe.

40 års succes i komfort

Relaxshoes succes bygger på mere end 40 års verdens omspændende erfaring i komfort og kvalitet.

Komforten i RelaxShoe er et resultat af forskning og omhyggelige studier af former, tilpasning og materiale valg, som konstant forbedres år for år. Da komforten er i top hos Relaxshoe kan du roligt vælge en lækker sko med hæl – uden at bekymre dig om dine fødder.

RelaxShoe er meget lette og har stødabsorberende såler under hele bunden, så skoene er en drøm at gå i.

Ved at købe sko umiskendelig lette, bløde og behagelige gør, at du føler dig bedre tilpas og slapper af. Relaxshoes motto er: RELAX YOUR LIFE WITH RELAXSHOE.

 

Produktion uden kemi

RelaxShoe produceres i Europa og følges trin for trin af kvalificerede skomagere, der kontrollerer hver arbejdsproces – lige fra indkøb af råmaterialet til udstikningen, syning og samlingen. Produktionen bliver nøje overvåget, så du er sikker på, at kun de bedste materialer indgår i fremstillingen af RelaxShoes. Kvaliteten kommer fra omhyggeligt udvalgte råmaterialer og håndplukket blødt læder med kvalitet ud fra EC standarder.

Alt læder til RelaxShoes er produceret af naturlig garvet læder.