Om Relaxshoe

Italiensk design når det er allerbedst…

Relaxshoe fodtøj er designet i Italien og byder på blødt læder, generøs tilpasning med respekt for føddernes anatomi med klassisk italiensk stil.

Sko, støvler, støvletter og sandaler fra Relaxshoe er designet til at være åndbare, holdbare og yderst fleksible. Og vi lægger vægt på, at fodtøjet ikke kun skal behage foden – men også øjet.

Dine fødder vil elske dig

Dine sko siger mere end 1000 ord – du vil værdsætte Relaxshoes kvalitet: blødt læder, perfekt pasform til dine fødder, lækker italiensk stil. Udsøgte detaljer kombineres med tidens tendenser, og resultatet er en sko, der er et must for dig med mange timer på fødderne.

Med Relaxshoe er sikker stil også behagelig stil. Dine fødder vil elske Relaxshoe.

40 års succes i komfort

Relaxshoes succes bygger på mere end 40 års verdens omspændende erfaring i komfort og kvalitet.

Komforten i Relaxshoe er et resultat af forskning og omhyggelige studier af former, tilpasning og materiale valg, som konstant forbedres år for år. Da komforten er i top hos Relaxshoe kan du roligt vælge en lækker sko med hæl – uden at bekymre dig om dine fødder.

RelaxShoe er meget lette og har stødabsorberende såler under hele bunden, så skoene er en drøm at gå i.

Ved at købe sko umiskendelig lette, bløde og behagelige gør, at du føler dig bedre tilpas og slapper af. Relaxshoe motto er: RELAX YOUR LIFE WITH RELAXSHOE.

 

Produktion

Relaxshoe produceres i Europa og følges trin for trin af kvalificerede skomagere, der kontrollerer hver arbejdsproces – lige fra indkøb af råmaterialet til udstansning, syning og samlingen. Produktionen bliver nøje overvåget, så du er sikker på, at kun de bedste materialer indgår i fremstillingen af Relaxshoe. Kvaliteten kommer fra omhyggeligt udvalgte råmaterialer og håndplukket blødt læder med kvalitet.