Har du spørgsmål?
Så kontakt os på telefon 45 2929 4661
Indkøbskurv
0
  • Ingen produkter i kurven
Støvler
Støvler Se vores mange varianter
Støvletter
Støvletter Se alle vores støvletter
Skind tasker
Skind tasker Canuu tasker i skind

Lagersalg af sandaler, sko & Støvletter mm.

Kom forbi og besøg os til vores ugentlige lagersalg. Her har vi gode tilbud på udgåede sandaler, sko, støvletter og meget mere.

Er du i tvivl om størrelsen på vores sko, passer til din fod? Hos vores lagersalg har du fri mulighed for at prøve, se og mærke kvaliteten af alle vores nyeste sandaler, sko og støvletter.

Vi har åbent lagersalg på alle:

 

Torsdage fra 14.00 – 17.00

Fredage fra 14.00 – 17.00

Lørdage fra 11.00 – 13.00

Helligdage undtaget.

Vi glæder os til at se dig til vores lagersalg på Nordkrogen 19C, 7300 Jelling.

Italienske sko, støvler, støvletter og sandaler af højeste kvalitet

Hos Relaxshoe tilbyder vi sko, sandaler, støvletter mm. af den bedste kvalitet af italiensk læder, for kvinder.

Om du mangler sko, sandaler, støvler eller støvletter, så vil du med fodtøj fra Relaxshoe opleve den største komfort og støtte til dine fødder. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, hvilket sikrer dig du altid kan forvente bløde sko, støvletter med behagelig pasform og sandaler der sidder godt og er gode at gå i. Fælles for alle vores sko, støvler, støvletter og sandaler er, at vi udelukkende bruger det bedste og blødeste skind, sammen med vores specielle bløde og stødabsorberende såler.

Vores italienske kvalitet er grundstenen for vores komfort og fodstøtte ved alle vores sko, sandaler og støvler. Vores tætte samarbejde med vores italienske afdeling gør, at vi altid står klar med de nyeste og flotteste modeller som er lavet ud fra nyeste trend. Vi følger med, så dine fødder kan få den bedste og nyeste komfort.
Faktisk er vores sko, støvler og støvletter så bløde og behagelige, at selv høje hæle føles naturlige og dejlige at have på.

 

Gå på opdagelse i Relaxshoe’s sko-univers, hvor vi nægter at gå på kompromis med komfort og design af både feminine og sporty modeller.

 

Login

Lost your password?